Galerij heren sieraden


Er zijn verschillende soorten sluitingen die ik gebruik. Bij voorkeur geen magneetsluiting, want daar heb ik slechte ervaringen mee; je bent je armband zo kwijt! Maar ik ga wel altijd op zoek naar een stoere sluiting, die ook nog eens handig in het gebruik is. 

De gebruikte materialen, zijn voornamelijk leer en kralen van natuursteen, rubber, schelp, glas of kokos. De prijzen liggen tussen de 5 en 8 euro per stuk. Ik maak graag wat op maat, stuur een bericht naar nhcvisser@outlook.com of geef een reactie op deze pagina. 





€5







Combi €9,50
                     Combi €12,95




Dubbele armband van massief leer €9,50




Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.




Leer leer leer

Schuivers met Keltische knoop. Een Keltische knoop is over het algemeen een knoop zonder begin en zonder einde die staat voor de continuïteit van het leven.
€7,50





Handige sluiting, met één hand dicht te maken

Magneetsluiting die niet gemakkelijk los schiet
€7,50





Lava en druzy agaat

Lava, polymeer en gun metal


Mooie combinatie met de Josh armbanden



€5



Leer, Agaat en schelp
Combi €9,95

Leer, jaspis, polymeer en natuursteen





Lava, Hematiet en Howliet









Reacties

Populaire posts van deze blog

Welkom!

Galerij dames sieraden