Galerij Kindersieraden

Er zijn inmiddels een paar kleine mannetjes van één tot en met twaalf jaar, die met een mooie leren armband van mij rondlopen! 😃 En natuurlijk wat dametjes, die blij zijn gemaakt met een mooie armband, oorbellen of een enkelbandje. Ik maak het graag op maat. Ik gebruik bij de kleintjes het liefste een schuifknoop, zodat dat los schiet, als ze ergens achter blijven hangen. Ook heb ik sluitingen, die los schieten als er druk op komt te staan. Veiligheid voor alles!



Armbandjes met een gemiddelde polsmaat van 15 cm. Voorzien van een kraal van natuursteen. Geschikt voor kinderen van ongeveer 4 t/m 7 jaar. Ze zijn verstelbaar dmv de schuifknoop. 

€1 Per stuk




Hier zie je twee setjes sieraden voor Mommy&Me, dus voor moeder en dochter. Voor ieder twee armbanden. 

Ze lijken erg op elkaar, maar de ene set is wat lichter en wat lila achtig van kleur (eerste set), dan de andere set. Die is meer wat aan de zalm roze kant. Ze zijn über schattig, nog beschikbaar en worden op maat gemaakt. 

Per set €9.50














Verstelbaar armbandje met Agaat

Agaat is een mooie aardende steen. Hij brengt je in verbinding met Moeder Aarde en schenkt je een gevoel van geborgenheid. Hij heeft een kalmerende uitwerking en laat je je veilig voelen. 
Agaat beschermt je tegen depressieve gevoelens, gevoelens van moedeloosheid en biedt bescherming bij angsten en fobieën. Hij brengt je zowel geestelijk als emotioneel weer in balans. Hij schenkt rust en acceptatie en maakt vrolijk.
De agaat geeft zelfvertrouwen, verscherpt de concentratie, bevordert het analytisch denkvermogen en helpt zo rustig van een afstandje de dingen eens goed te bekijken en tot oplossingen te komen.
Agaat helpt je in je persoonlijke groei en bevordert de spirituele ontwikkeling. Hij motiveert je om doelen voor jezelf te stellen en deze na te streven. Agaat is ook een beschermende steen bij het reizen en beschermt je tegen pech en ongeluk.



Schuifknoop


Leer €3


Leer €5

Leer €3,75

Glas


Met leer




Ketting €3

Drukke en onrustige kinderen hebben veel aan Aventurijn, ze worden dan veel rustiger en makkelijker in de omgang. Een goede steen bij oa ADHD. Ook als de onrust tot gevolg heeft dat er slecht geslapen wordt, kan deze edelsteen uitstekend gebruikt worden, om weer rustig en kalm te kunnen slapen. Bovendien wordt de groei door een Aventurijn bevorderd, zowel geestelijk als lichamelijk.







Reacties

Populaire posts van deze blog

Welkom!

Galerij heren sieraden

Galerij dames sieraden